May 12, 2012, 8:34 PM

Остана тишината 

  Poetry » Other
571 0 1

Очаквах те...

Ти беше миг,

припърхал

във зениците на времето.

И беше полъх -

в дългата ми нощ...

И във съмнения за вик,

разкъсал сетивата ми

с неверие,

което...

непосилно се роди

във тихата раздяла

със сърцето...

Очаквах те...

И беше спазъм,

сладък спазъм,

разкъсващ

животворно

самотата...

До сетен миг,

заровил шепи

във хладната

прегръдка...

на земята.

Очаквам те -

недосънуван сън

в кутията

с неслучени вълшебства.

А аз съм тук.

Остава в мене

тишината.



 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??