Jan 8, 2013, 12:55 PM

Останал 

  Poetry
754 0 3

В храста, обрасъл с трева,
камък едва се белее.
Дядо отдавна под камъка спи
и сънува - поле.

Около камъка свита лежи
сива ленива змия.
Небе. Чучулига в небето. И ти -
останал на тая земя.

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??