Oct 18, 2023, 11:59 PM

Остани 

  Poetry » Love
115 0 0

Нямате до мен, мой сребърен блян, ноща ще избърше сълзите ми тихо.
И в мислите знам, че ти ще се луташ, където завинаги заключих те аз.

 

Сърцето студено от болка ще стене, за мъничко обич от тебе презрян.
И дума не казвай, че бях ти досада, за друга любов ме проклинай на сън.

 

Но вятъра стърже в душата ми тихо и рана прогаря огъня там.
Беше за мене сърцето ми цяло, без теб си признавам...оставам си сам!

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??