Sep 19, 2023, 9:56 PM

Остарей с мен… 

  Poetry » Love, Free verse
365 2 2


Сякаш, че живея в сън

от който не се събуждам.

Обаче всичко е реалност,

една сбъдната мечта.

Главата ми върху раменете ти,

косата ми между пръстите ти,

очите ми са върху твоите, както

сърцето ти спи в моето, както

ръцете ми обгърнати от твоите

и устните ти преплетени в моите…

и както душата ми обвита е в твоята-

настаних се и заспах сън събудена.

Щастието ни не се описва в редовете,

като деца, чиито хвърчила са мечтите…

Един за друг сме, любов моя…

И никой не ще ни раздели…

А трудните времена ще отминат…

Но остарей с мен, остарей с мен…

Живота си върви ли върви…

Но за нас времето е спряло…

И нищо не ще ни раздели…

Но остарей с мен, остарей с мен…
 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??