Sep 25, 2008, 5:39 PM

остаряха 

  Poetry » White poetry
715 0 13

 

 

 

невъзможно рано

 

остаряха

 

душата и сърцето ми

 

потънаха

 

в скръбта

 

люлееща самотно

 

сетивата

 

да дишат

 

те съвсем забравиха

 

че есента

 

е толкова красива

 

че болката

 

недоизстрадана

 

звучи

 

че ехото кънти

 

в апория

 

че имало е

 

някога

 

мечти

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??