May 24, 2008, 10:48 PM

Остатъкът 

  Poetry
578 0 9
Във стаята приказно тиха
остана замислен, вглъбен
и всичките звукове скриха
шума си от него сломен...

Остана да мисли за всичко,
за капките сълзи и смях,
за мигове вчерашни, днешни,
за малкото смелост и страх.

Остана да мисли за себе си
и за всички останали даже,
за хорските чувства и белези,
за думите искал да каже...

Остана и с него остатъкът,
втренчил поглед в него вглъбен
от всяко чувство, почувствано някога
е останал остатък студен...

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??