Dec 24, 2021, 9:02 PM

От бъдещето гостенка дойде 

  Poetry » Love
768 2 6

    От бъдещето гостенка почука

по същността ми, във среднощен час.

Отворих се... Не беше обич друга,

а само истинската с феин глас:

 

" Ще бъда в твоите ум- душа- сърце.

    От бъдещето гостенка съм аз.

Надеждата ти галя със перце 

и вярата живее вечно в нас.

 

Не ще забрава, никога, в раздяла

мечтанията ни да запечата.

    От бъдещето, гостенка изгряла,

ще те зова с лика на светлината.

 

След всеки мрачен кръстопът - дилема

при мен съдбата ще те доведе

и в път един, с любов, с теб ще поема... "

    От бъдещето гостенка дойде. 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??