Sep 25, 2007, 2:26 PM

ОТ ЛУДОСТ НЕБРЕЖНИ 

  Poetry
578 0 10



Пресякохме с тебе пътища грешни,

един към друг устремени... В забрава.

Не съм мечтала дори да те срещна

(и дали въобще е притрябвало),

щом нахално в очите ми ровиш,

отхвърлил безпаметно всяка подробност.

Нелегално в душата ти стъпвам и ходя.

Не знаеш дори на какво съм способна.

Разпръскваш ме. Листопад от копнежи

рисуваш по устните, чертаеш слънца.

Пресякохме пътища от лудост, небрежни,

в сърцата приютили миг в пролетта.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??