Jan 15, 2009, 9:30 AM

От мен до теб 

  Poetry
958 0 19
От днес до утре
не достигнаха лъчите.
От тук до там
е непонятно дълго.
Замлъкнаха внезапно
ветровете
наречени на мойто име.
Към вчера
връща ме сърцето.
Сгреша ли,
аз сама ще знам.
По стъпките
на спомена
ме водят мислите,
а до къде ще стигна....
как да знам?
Ако ръката своя
не протегна,
ако за сетен път
не мога да простя,
до теб ще мога ли
да стигна непрогледнала...
и как любов
от себе си
ще дам...


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??