Nov 13, 2008, 2:20 PM

От менюто "Живот"... 

  Poetry » Love
1060 0 48
В безкрая потънал на мъката
светът ти е сив и мъглив,
но намирайки мрак, вътре, в тъмното
ти подавам ръка - да вървим


все нагоре - към нас и към бъдното
и към новият ден и живот.
Ще отеквам камбанно в сърцето ти,
все повтаряйки - идвай, Любов!


С теб светът ще е жив, ще е истински,
но очаквам те в него - сама
и зъзна от студ без прегръдката
на твоята топла ръка.


От менюто "Живот" ще поръчаме
"сладостта" елексир. Неподправено
дегустирайки дни, ще откриваме
само Обич във приказка, нашата!


Погледни във сърцето ми - искам те,
мой приятелю, тук и сега.
И обричам се цяла, отдавам ти
този стих и сърце и... душа!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??