Oct 25, 2022, 2:53 PM

От обич ще преглътна тишината 

  Poetry » Love, Other
866 7 18

    От обич ще преглътна тишината,

като огромен залък твърд и сух.

Все някой плаща някога цената

за изпитанията с влюбен дух.

 

Не искам ресто, нищо и в замяна -

    от обич ще преглътна тишината.

И в тъмната страна, и да остана,

със светлата към теб ще е Луната.

 

И в бурни облаци, и без дъгата

сърцето мое, мила да линее -

    от обич ще преглътна тишината,

че неугасващ лъч за теб копнее.

 

Да си щастлива, с вяра и с надежда 

това е мисията на душата

и за да пея пак за теб, изглежда...

    от обич ще преглътна тишината.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??