Mar 3, 2009, 9:07 AM

От щастие... 

  Poetry » Love
1098 0 33

От щастие

понякога се плаче.
От щастие 

дори боли.
И  тези мигове -

сирачета
издават ги

две блеснали сълзи.

Скришом те

премрежват ти очите.
Оставят плахо

вадички-следи.
Но погледът, изгарящ

от искрите,
не може да се скрие.

Той крещи:

"Искам да обичам и...  

обичам.
Искам и...

изпращам светлина
Моля те

и в този миг, любима,
слей душата си

със моята душа."

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??