Да можех някак си да те клонирам -
наблизо да си всеки Божи ден,
и винаги до мен да те намирам,
и в лято, в зима - все да си до мен!...
Ех, зная - няма как да се повторим,
ни в този, ни във някой друг живот!...
Каквото с тебе и да си говорим,
остава ми един-единствен ход...
В сърцето образа ти ще гравирам,
в душата ще заключа твоя глас!...
В най-скъпи спомени ще те намирам -
това е, над което имам власт!...
Неповторим е всеки, туй е ясно!
Единствена си, да, и туй го знам!
Да сещам близостта ти е прекрасно
и няма никога да бъда сам!...
© Роберт All rights reserved.
Радвам се, че ме проверяваш от време на време!...Няма да умирам, докато съм жив, разбира се..Благодаря ти!....