Jul 23, 2011, 7:44 AM

От толкова обич... 

  Poetry » Love
701 0 2

Луда съм, луда ! И ми личи.

(Или отстрани така изглежда.)

По-добре в прегръдка ме заключи

и не ми давай надежда,

че мога от теб да се спася.

(А може би и не искам...)

С нестинарско хоро огън гася -

твоята любов - пожар истински.

Недей да гадаеш защо и дали

така внезапно сме се открили.

От толкова обич в душата боли.

От толкова щастие нямам сили...

И става ми страшно, че ето сега

очи ще отворя, ще се събудя

и с примирено-светла тъга

ти - Непознатият - ще ме гледаш учуден.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??