Jul 4, 2022, 8:38 AM

От тук до края на света 

  Poetry » Other
366 2 9

Условия, зад тях се крия,

но всъщност търся любовта.

Готов, за нея да се бия,

с кого ли не,

от тук до края на света.

Обичам ли?

Бих казал да, макар че се съмнявам.

Да, знам - наричат ме глупак,

но думите им аз не отразявам.

Разправят,

имало отвъд красивото ми огледало

от отзивчива жива плът,

любов, която всеки заслужава.

Но! Всеки ли съм аз? Не съм!

Вървете, нея намерете.

Чувал със злато ще ви дам,

щом тук я донесете.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??