Aug 20, 2007, 2:41 PM

От твоята любов се ражда... 

  Poetry
785 0 5
 От твоята любов се ражда болка
 и аз изпивам я  докрай.
 От твоята любов се ражда мъка
 и  аз  попивам  я  безкрай.
 
От твоята любов се ражда нежност
и  аз  я нося  с  векове.
От твоята любов се ражда смелост,
заменям я за всички лекове.

От твоята любов се ражда жажда
и аз я утолявам цял живот.
От твоята любов звезда се ражда,
мечтите ми я носят  доживот.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??