Jul 3, 2004, 11:25 PM

От тъга по планините 

  Poetry
1599 0 0
Шумните настроения на тълпите
проплакват от алкохолни пари
Правя се на тъгуващ по планините
оправдавам позата на тишината
покълнала в гърдите ми
като подводен въздух.......
от моите съмнения дебнат чужди огорчения
За клинична почивка настроен,
насълзих очите си при спомена:
страдат изтръгнати небесни късове
гори в синьо горска слама
проповядваща магнитни бури....
Мобилизирам сили за отбрана!
изваждам от резерва нови страсти
и се препокривам плътно в непробиваеми
контрасти
На изобилие обречен от тъга по планините
на клон вися от днес обесен
и изкупвам грешките на дните....

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??