Nov 6, 2012, 3:32 PM

От утре си жена 

  Poetry » Love
559 0 1

Върви. От утре си жена.
Светът не ще узнае за една
моминска приказна душа.

Единствен аз ще зная,
че за последно ти си моя,
а след туй ще бягам от спомена
за твоя
поглед неопитомен, във мен роден,
и за моя болка вече забранен.

Върви. За сватбата си всичко приготви.
Сълзите си за нощно време остави.
В порядъка на твоята съдба
аз нямам място за дори следа.

Не казвай на другия за мен,
не разпилявай мечтите му за ден.
Животът е такъв, любима,
пълен с тайни - те са нашта зима.

Пускам те. От утре си жена,
с врекли се в любов за теб до края,
две сърца.

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много счупено
    ритъма и римата
    са на едни места, но които най малко предполагах, че ще са

    малко е като неопитно шофиране
    газ- спирачка- газ...

    клати ми се врата като на кученце - играчка на таблото
Random works
: ??:??