Feb 1, 2014, 10:08 PM

От утре знам 

  Poetry » Other
996 0 0

От утрe занм, че няма да е същото

на Теб предавам целия товар

Ти променяш човешките съдби

на Теб животът ми принадлежи.

 

Всемогъщ, Праведен и Свят

Господар на цялата вселена

Ти държиш живота и смъртта

вчера, днес, завинаги си същият.

 

От утре знам, че няма да сме същите

Ти ни даваш сила и любов

на Теб предаваме сърцата си

във вечността с Тебе ще творим.

© Jana Light All rights reserved.

  2074 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??