Jul 7, 2007, 11:20 AM

Отдалечени 

  Poetry
699 0 3
Отдалечени

Случва се това, да -
неописуемата ми мечта,
голямото желание, обзело
сърцето ти - изглежда
като любов, но не е. Защото
ти много бързо ме замени
и плени нечии други очи.
Стената съгради помежду ни
и сега вече не си ти,
а някой друг, стоящ зад
същите тези очи. Е, хората
се променят, но и забравят
за любовта, която им е посветена.
Далеч си ти сега, но и аз
съм далече от твоите очи.
Раздялата, та тя боли.
Затова не искам аз да
те забравя и с последната
надежда протягам към теб
ръка. Но дали ще я приемеш
отново? Дали! Дали!

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??