Oct 25, 2008, 2:03 PM

Отдавна 

  Poetry » Love
940 1 27
 

Не стой на прага.Влез и приседни.

Отдавна ти простих за греховете.

Сега живея с чуждите съдби,

които ми донасят ветровете.

 

Отдавна се преборих с гордостта

и спомените идващи на пръсти,

годините изтриха ревността

и навиците крехки и невръстни.

 

Отдавна се затвори пропастта

и зейналата лава помежду ни.

Сега в прегръдките на старостта

една любов пристига във съня ни.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??