Jul 8, 2007, 7:02 AM

Отдавна демонът си е такьв 

  Poetry
611 0 5
  От юноша демонът си беше любовчия
  и имаше безброй хареми със жени,
  че тя една едва ли би задоволила
  сластта му във първичните игри.

  От юноша демонът си беше и вития:
  главите хорски успяваше да завърти,
  дори мьжете кланеха му се като светиня,
  гледащи го с уважение, лъстиви и добри.

  Пък жените техни канеха да го почерпят,
  клетви дали някога пред Бог
  да бъдат верни, с ялови обети, явно,
  защото бързо се поддаваха на порива си за ''любов''.

  А демонът изглеждаше перфектно -
  с релефни форми, от всякъде неустоим.
  Звездици сваляше им от небето, патетично,
  а след това си тръгваше щастлив.
 

© Ивето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??