Aug 5, 2008, 11:52 AM

Отхапана любов 

  Poetry » Love
549 0 9

Поръсена... от воплите на други,

изгризана... от чуждите очи,

завихрена... от тъмни силуети,

погълната от мигове... мечти.

 

Надбягваща се с времето печално

и на кълбо се свивам... призори,

познавам те... съвсем потайно,

откривам те сред мрак и дълбини.

 

Така отречена от себе си те пуснах,

от звуците... създаде дом,

покръсти ме... за да не бъда чужда,

прие ме в себе си... като очакван стон.

 

И дните, замъглени от видения,

от образите ни изплитаха... любов,

поръсвахме телата с мигновения,

откривахме... незнайния си зов.

 

Във нощите, стопени като восък,

отрязвахме на времето властта,

събирахме душите във посока,

да изживеем... тленността чрез вечността.

 

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??