Oct 16, 2007, 2:35 PM

Отиде си 

  Poetry
615 0 7

Отиде си

Отиде си,
без думи и без сълзи.
Написа някакво си редче,
а остави толкова следи.

Аз има къде да отида,
но сърцето ми не е там.
Сърцето е още при тебе,
а как да си го върна - не знам?

Боли, изгаря ме отвътре,
но няма аз да се предам!
Ще те заровя в сърцето си дълбоко
и пак ще обичам. Знам!

Без тебе аз няма да умра
и без тебе мога да живея,
не изгубих своята душа
и отново ще се смея!

© Нина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??