Sep 19, 2012, 3:58 PM

Отиде си лятото 

  Poetry » Landscape
868 0 22

Отиде си лятото толкова морно,

подписа се леко на жълти листа,

сред спомени ярки, дъхави, знойни,

изпрати с жарта си стотици ята.

 

Накрая венеца си златен положи

в презрелите пазви на есента,

загърна си плаща и махна дъждовно,

посипа със кестени свойта следа.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??