Jul 8, 2008, 11:34 PM

Отива си ( ...от прозореца на болничната стая) 

  Poetry » Other
1170 0 9

( писано на прозореца на болничната стая)

Отива си

 

 

 

Отива си

с гузни стъпки.

Зад гърба ми.

Промъква се

край радости,

чакащи

реда си.

Разблъсква

с лакти

бъдещи

приятелства.

Загася

светофари

пред

пътища

очакващи ме.

Закрива

усмивките

на внуците ми -

невидяни.

Прокрадва се,

озърта се

в престилката си

бяла.

Часовникът

уж бил

избързал.

Намигва ми

нахално.

"Тръгвам".

Отива си.

Животът ми.

 

© Мирелла Кривчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??