Jul 28, 2006, 12:26 PM

Отивам си 

  Poetry
833 0 1
Отивам си... И няма да ме спреш,
дори отново да ми се вричаш в любовта.
Отивам си... И няма как да се върна назад,
няма как да продължа да те обичам.

Отивам си...Отивам си... Сълзите ми след среща с вятъра
падат заскрежени на студената земя.
Отивам си... Но спомени преследват ме
и ще ме преследват до смъртта.

Отивам си... И вече не усещам стъпките зад себе си,
сега страхът облива моето сърце.
Отивам си... И сякаш нещо в мене ми нашепва...
Отивам си... Отивам си...завинаги.

© Маринела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??