Mar 27, 2008, 12:39 PM

Отивам си, защото те обичам 

  Poetry » Love
2273 2 6

Отивам си от теб,

защото те обичам,

отивам си, защото

искам ти да си щастлив,

не искам да виждам тъга на раздяла

в очите ти,

а само усмивка за сбогом след мен.

Знам, че ще те боли от това,

но нека всичко приключи сега,

оставям те да бъдеш щастлив

със тази, която избра...!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??