Mar 3, 2009, 8:19 PM

Откровение 

  Poetry
349 1 0


Нямам думи да говоря,

нямам сили да те моля,

нямам сълзи дори да плача,

имам си душа, а тя страда,

имах и сърце, на тебе го дадох,

имам и ръце, копнеещи да те прегърнат,

имам и очи, жадуващи отново да те зърнат,

имам и нозе при тебе да ме върнат.

А от теб ще поискам

да не разбиваш сърцето ми.

© Ирена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??