May 6, 2012, 11:01 PM

Откровение 

  Poetry » Other
644 0 0

О, не! Не се прекланям

пред вълшебната луна,

а я поздравявам,

нея и нощта,

планината и звездите,

църквата, обляна в светлина,

дърветата и мократа земя!

© Димитрина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??