ОТКРОВЕНИЕ
Роки умря, а аз го обичах.
Денят се скри в здрачината.
Ти тихо напусна студа на нощта.
Попитах снега за следата ти,
но той се стопи мълчаливо в пръстта.
После потули твойта тайна тъмата.
Домът запустя - без детска мечта.
Спря се на прага бездомникът вятър
и проплака пак познатата самота.
Но с обич зората прегърна земята
и ранената птица без страх полетя.
Wali. (Виолета Томова)
© Виолета Томова All rights reserved.
Животът понякога много горчи,но трябва
живият въпреки всичко напред да продължи...
ПОЗДРАВИ!