Mar 22, 2018, 5:35 PM

Откровение 

  Poetry » Phylosophy
732 1 0

Чистота е това, което неуморно гоня,

да успея да помогна на всеки клетник.

Искам всяко зло в себе си да прогоня,

на погрешното да бъда аз ответник.

 

Човек съм, който обича всички хора,

откривам красота във всяко творение.

Но виждам глупост без подобна втора,

за нея нося демон с крайно намерение.

 

Вътре в мен, наедно с моята душа,

живее в грях нейната мрачна сянка,

Тя желае от мен хорицата да удуша,

на душата ми това е тъмната отсянка.

 

Аз съм гладко езеро в зелена долина,

но в мен е буря, която чака да задуха.

Аз съм смес от доброта и светлина,

но допълнен с лек привкус на разруха.

© Кристиан Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??