Nov 16, 2022, 8:29 PM

Откровение на Столтенберг! 

  Poetry » Humour
353 0 1

"Украински са падналите ракети,

но наистина Русия е агресор!

Че те не ме убиха имах късмета,

аз съм с интелекта на професор!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??