Откровено.
На фаза съм - хронично влюбен,
мотивът е рефрен.
Фантазии с мелодии на епос
преследват ме от ден за ден.
Самата треска сякаш мина,
или пък просто свикнах с мисълта.
Къде е моята любима,
дали се скита през нощта?
Картини спомени рисувам,
измислям си ги занапред.
Не бих могъл да се преструвам
с хронична влюбеност поет.
10.05.09
© Братан All rights reserved.