Mar 4, 2011, 1:35 AM

Откровено 

  Poetry » Other
597 0 7

 Откровено

 

Неизречени,

думите тихо

се молят…

За пощада.

Преди крайния срок.

Тя, нашата,

недовършено-свършена е…

Не ми стига времето

да науча

оня урок,

който толкова искаш.

Затова

на площада

провесих душата – олтар.

На отсрочка.

А думите плачат…

Неизречени.

Ти прощаваш.  

Аз съм…  любов.

 

 

 

© Таня Хаджидимитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??