Dec 26, 2006, 6:11 PM

Отмина 

  Poetry
700 0 23


Край мен
случайно мина.

Полъхът ти лек
тлеещите въглени
в сърцето ми разпали...
И отмина...

Само споменът за теб
остана
да ме гали...






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??