Oct 24, 2018, 8:43 AM

Отмятане 

  Poetry » Love
321 0 3

За глътка въздух те помолих,

а ти ми прати самота.

И лошо ли сега ти сторих,

че тъй постъпи? Срамота!

 

Оставяш ми самó сърцето,

за да се пита то безкрай:

защо ти падна днес пердето

и срина земния ни Рай?

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??