Jun 5, 2022, 8:00 AM

Отново и отново 

  Poetry » Erotic
1106 1 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Желая те

задъхана и гола,

и знаеща къде

без да говоря

да спреш

със устните си парещи...

 

А аз горещ

с ръцете галещи

по теб да обикалям,

да те имам,

да свалям

дрехите ти, да те взимам

отново и отново...

 

Да те взривявам,

да е излишно всяко слово

щом в тебе се удавям,

в очите ти, между бедрата,

тъй жадни, чакащи, зовящи...

 

Поема ме в галоп вълната

на страстите, о, тези страсти,

в които и се губим,

и намираме...

 

Отново ще се Любим,

ще се имаме!...

 

 21.04.2022

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мерсаж, Жабок, а доколкото забележката, Усмих, место отговор 😂😋😂
  • Георги, страст има много, но защо очите са между бедрата.
Random works
: ??:??