По бузата целувката ти пари.
Отново ме докосна и взриви.
Отчаяно се мъча да забравя
това, което ти ми причини.
*
13 години те обичам,
дори когато си и груб, и лош.
И даже свойте чувства да отричам,
надигат се във мен със нова мощ.
*
Отчаяно се мъча да избягам
от мисълта за теб през моя ден.
Изцяло никога не ще те имам...
Защо държиш сърцето ми във плен?
© Анна Дюлгерова All rights reserved.