Jul 9, 2012, 5:35 PM

Отново ни целува... 

  Poetry
640 0 16

Жадни чувства

сричат радостта.

Истини косите си разпускат.

Две съдби

разплитат се в Една.

Сънища танцуват със предчувствия...

 

Тихи стъпки.

Сбъдната мечта.

Горски ягоди и ланшна шума.

Имам всичко.

Имаш ме сега!

Вечността отново ни целува!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??