May 14, 2011, 4:30 PM

... отново по релсите... 

  Poetry » Love
744 0 8

= = = = =

 

релси от тежко желязо

се преплитат

към теб

дестинационно

надеждата сънено лази

по радиоточката

"Дунавски вълни"

и по гърба ми

преди да ти кажа

обичам те

клетъчно

многомилионно...

по главната улична артерия

на влюбването

скрепена стоманено

като въже на врата ми

а ти си последно

желание

преди да остана

без въздух...

обратно по релсите

лудостта се свива

орехово

не намерих винарна

но намерих

може би...

теб (?)...

като новина

 

по радио...

 

точка...

...

 

 

= = = = =

 

 

 

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??