Sep 6, 2023, 7:05 AM

Отново щастлива 

  Poetry
242 1 0

Отново съм щастлива аз.

Благодарение на всички вас.

Какво правите с мен?

Винаги правите щастлив всеки мой ден.

Какво за всички вас да направя?

Тези дни няма как да оставя.

 

 

© Нина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??