Nov 8, 2023, 11:39 AM

Отражение 

  Poetry
129 4 0

Защо ме гледаш... Знам, че те боли.

Очите ти са пълни със умора.

Безкрайно дълги изживени дни

след срещи с непознати хора.

 

Защо ме гледаш... Няма ли сълзи,

които да отмият самотата.

Нима убити са красивите мечти

и птицата летяща в небесата.

 

Защо ме гледаш... Сянка отразена

на Никой в огледален свят.

Една душа изпаднала във дрямка.

Изсъхнало дърво без цвят.

 

Защо ме гледаш... Искам да те няма.

Не трябва да живея зад стъклото.

Реалността му е фалшивата измама,

ще я разбия с полет към небето.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??