Nov 4, 2009, 10:17 PM

Отрова 

  Poetry » Love
454 0 1

Отрова.

Дълбоко, вътре в мен.

И не спира...

Да, сърцето ми.

И усмивки имам... неуморни. 

Във вените ми Тя тече - 

не е любов.

И да танцувам  мога... до припадък.

А устните ми... вместо песен, клетви те изричат.

Отровни.


P.S.  И до една... на тебе посветени.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Танцувай... на свети Вит хорото,
    тарантела играй до припадък,
    а спреш ли - умираш, защото
    ще срещнеш ми погледа хладък.
Random works
: ??:??