May 15, 2021, 8:40 PM

Отровните хора 

  Poetry » Phylosophy
1175 0 1

                                     Отровните хора

 

 

На слънцето отровните хора поглъщат лъчите

и ги превръщат от светлина в отровни лиани.

А лошотията изяжда ги отвътре тях самите,

намръщени лица под маските им засмени.

 

Те вървят с нас и ни изпреварват дори,

готови са на всичко за да бъдат на власт.

Приятелите си те губят и остават сами,

не признават свойте грешки като нас.

 

И те имат и отглеждат своите деца,

а те растат и примера им дават.

Чисти и малки като снежинки през зимата,

а тези хора ги омърсяват и заразяват.

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??