Dec 25, 2016, 10:06 PM

Отвъд 

  Poetry » Other
328 1 2

 

Там,

където слънцето

песните птичи гали,

белите облачета

мечти си споделят

и кротко очите

звездите докосват,

свършва покривът на света.

 

Но над него

е многоцветна светлина –  

с музика люлееща

лъчите ѝ преплетени,

милват в галещо спокойствие

и радост всеизпълваща.

Отвъд покрива на света

е просто любов и красота.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??