На Д.Т.У. - ще избягам.
Да те забравя се опитвам,
да те обичам не желая,
но сякаш че съдбата зла
не е на моята страна.
В ума ми твоят лик изниква
и си спомням твоята усмивка,
а не искам, не желая
да чувствам всичко от това.
И зная, зная, ще успея,
заспивам, а ти пак си с мен.
Гласът ти ми говори нежно
и ме примамваш ден след ден.
Когато седнеш да ми пишеш,
когато с мен говориш пак,
сякаш че сърцето ми забравя
да тупти във ритъма си прав.
Да, това е сложно,
ти живееш в моята душа
и колкото и да те гоня,
не мога чувствата си да преборя.
© Христина Михайлова All rights reserved.