May 15, 2020, 12:49 PM

Овцата 

  Poetry » Humour, Civilian
668 0 0

Овчарят стадото пасе,

пази го той от вълци хищни,

доволни са от туй хората овце,

без да знаят за подлости скришни.

Жертвен ден за някои иде,

с лъжливи обещания ги мамят,

затуй овцата не види,

че на заколение я канят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??