Dec 5, 2014, 10:02 PM

Пача от мисли 

  Poetry » Love
554 0 4

Този живот е филм... предлагам ти главна роля...
Една влюбена жена да изиграеш, ама истински..
Важното е да вярваш, че обичаш и си моя...
Аз ще играя сваляч – роля за мъж из женски пристани.

Ревността ти е плътно прилепнала като рокля...
Съблечи я... ще ти отива голота сърцата.
От погледи душата ти е чистно мокра..
Майната му на този свят... Ела в необята!

Нека вечеряме на пламъчета в очите ни...
Имам подарък за теб... Панделка от ръце и устни.
Купих две бутилки розе...И ще заспа в мечти.
Тъп съм от спомени... не ме напускат...

Така и не разбрах - жените хапят ли...
Имам белези. И не зарастват изобщо ...
Ходя до тоалетна все по първи петли...
И всяко кукуригу е сингъл среднощен...

Ако спечеля награда за поезия, ще откача...
туй значи съм от надарените по надарен...
Ще си приготвя аз от славата пача...
и после ще запия с някой непризнат поет...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??