Nov 11, 2020, 1:52 AM  

Падащи листа 

  Poetry » Love
405 5 5

Есента се усмихна.

Съблече се гола.

Постави в косата си

слънчева шнола.

На хълма полегна.

Две думи прошепна.

После притихна.

Взе облаче в шепа.

Леко подухна.

Направи мъглица.

Случайно ме зърна.

Превърна ме в птица.

Докосна ме с пръсти.

И ме прегърна.

Вече отлитам.

За да се върна.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??